we're the kids of war and peace

2012-08-05 / 17:41:21

Jag har blivit diagnostiserad med en uråldrig sjukdom. Det kallas sommardepression och går ut på att man blir deprimerad över att sommarens slut närmar sig och skolstarten likaså. Känner ni igen er? I mitt fall känner jag att vädret inte alls varit på min sida genom hela sommaren. Har inte varit många dagar som man verkligen kunnat legat ute och stekt.
 
Men samtidigt längtar jag så smått till hösten! Dels är höstmodet alltid något att längta till men också skolan. Att börja gymnasiet och en musikallinje! Att ha dans på schemat, hur underbart? Och sen att få kunna dansa igen! Missade ju hela vårterminen för att jag låg sjuk i två månader så nu blir det hård träning och strech efter att ha missat så mycket flexibilitet och kondition. Blev rätt mycket ord här så innan detta börjar likna en novell ville jag bara tacka för de fina kommentarerna om bloggen. Ni är underbara! ♥
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."