lördagsmys i min ensamhet

2012-11-24 / 21:49:33


24/11/12

2012-11-24 / 20:34:41

Efter skolan igår spenderades restan av dagen på Bakfickan med en chai latte och ritblocket framför mig innan jag, Casper och Erik åkte till Ängelholm för att se Argo. Sjukt bra film, verkligen. Rekommenderar starkt.
 
Idag tog jag dock igen alla missade sköna sömntimmar och gosade ner mig i soffan med älsklingen och god frukost. Sedan dammsögs hela huset väldigt noga, bilar tvättades och jag sa hej då till de nu svartmögliga pumporna som prytt husets utsida en månad. Nu ska jag unna mig några avsnitt av min och Caspers nya favvoserie, Hawaii 5-0! 
 

ida sjöstedt for nelly

2012-11-22 / 22:32:38

 
 
Wow är de enda orden jag kan finna för att beskriva Ida Sjöstedts kollektion för Nelly. Hade inte tackat nej till någon av dessa men med min plånbok blir det lite svårt då de båda ligger över tusenlappen. Kommer bara se dessa fantastiska klänningar i mina drömmar..


 
 

days going up in smoke

2012-11-22 / 22:20:31

2 timmars intensiv dansträning, 45 min powerwalk från skolan hem till pojkvännen och sedan drygt en timmes gymmande. T-shirten jag tränat i under dagen luktar inte gott och är inte snustorr direkt hehe.. Men känner mig duktig nu då jag dessutom fixat klart en liten del av den enorma högen plugg som ska vara klar inom fem dagar. Känn ingen stress, Sigrid. Ingen alls.. Dags att avnjuta resten av teet innan somnen finner sin väg.
 
G'night.
 

Just nu

2012-11-19 / 16:35:34

Pluggar matte och njuter av solnedgången, blir galen på alla läxor och inlämningar i naturkunskap och skrattar åt den fula mössan jag älskade vid 6 års ålder. Ska nog ta och brygga en kopp te och drömma mig bort till julens ledighet och vackra dekorationer.


14.41

2012-11-19 / 14:41:14

3 timmars pluggande tills skrivarkrampen tog över, Grey's Anatomy tills datan dog, diskande tills fingrarna blev skrynkligare än russin och tröttare än John Blund. Åh du kära lediga måndag.
 

ny design

2012-11-14 / 20:03:37

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kallar denna minimalistic sophistication. Enkelt, dova färger. Beroende på vilken webbläsare du har kan designen se olika ut, men finns dock inget jag kan göra åt det. Försök med att trycka F5 ett par gånger åtminstone. Hoppas ni gillar den!

27 onödiga & tråkiga

2012-11-14 / 16:29:00

1. Vilken kändis önskar du att du var vän med? 
Lucy Hale & Taylor Swift.
2. Hur gammal kommer du vara när du gifter dig tror du? 
Har ingen plan, men 24-25?
3. Sover du med nattlampa?
Nej, trots min rädsla för mörker har jag skippat det sedan barnsbenen!
4. Hur gammal var du när du lärde dig att cykla? 
Skulle gissa på 4-5.
5. Hur många land har du varit i? 
England, Danmark, USA, Italien och mellanlandad i Tyskland och Schweiz!
6. Vad skulle du döpa din dotter till om du hade en? 
Iris kanske..
7. Vad skulle du döpa din son till om du hade en? 
Nicolai, Love, Axel.
8. Vad var ditt favoritprogram som liten?
Tillbaka till Vintergatan. Bolibompa, Hannah Montana, One Tree Hill och triljoner andra.
9. Har du läst Harry Potter, Hunger Games eller Twilight-böckerna?
Har läst både Harry Potter och Twilight serien, dock inte kommit så långt i Hunger Games böckerna än så länge. 
10. Skulle du hellre ha en amerikansk eller brittisk dialekt?
Brittisk, lätt!
11. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
Nej.
12. Vilket andra språk hade du önskat att kunna prata flytande?
Franska och spanska!
13. Är din pappa flintskallig?
Haha, inte än.
14. Titanic eller The Notebook?
The Notebook. Titanic ser man en gång och sen är det bra med det. 
15. Vad heter din favoritrestaurang?
Har många, i alla olika länder jag varit i!
16. Har du någonsin varit och ätit på Olive Garden?
Yes.
17. Vad skulle dina föräldrar ha döpt dig om du blivit en kille?
Vet inte.. Förhoppningsvis inget lika speciellt som det jag har idag. Dock vet jag att hade det inte blivit Sigrid hade jag hetat Hedvig (!) eller Ebba. Och hade inte min farfars far skapat ett eget efternamn efter sina två söner hade jag hetat Johansson!
18. Har du ett smeknamn?
Sigge.
19. Kan du vissla?
Pinsamt nog, inte alls. Blir ALLTID retad för det, haha. 
20. Kan du gå ner i spagat?
Snart nere!
21. Hur många gånger har du varit på sjukhuset?
Inte vad jag själv minns men öppna läkarmottagningar 13 gånger bara i år. 
22. Har du någonsin sett Hitta Nemo?
Kan replikerna utantill. Säger väl allt?
23. Vad var den senaste komplimagen du fick?
'Du är så söt utan smink'. Det sa min mamma. Chockerande, eller hur?
24. Brukar du minnas dina drömmar?
Inte alltid, bara de riktigt konstiga.
25. Vilken smak på te gillar du?
Mustiga, de får inte vara för vaniljiga eller fruktiga. Då får jag bara huvudvärk.
26. Hur många par skor äger du just nu?
10-15? (brukar sno mammas också, schh)
27. Varför har du en blogg?
Känner mig tom utan den. Vill kunna skriva, ta bilder och dela med dem på ett ställe som bara är mitt och älskar att folk vill se och läsa det.
 
 

50 shades of grey

2012-11-14 / 15:10:25

Jag blir alltid så enormt nere när jag är hemma ett par dar. Foten gör så sjukt mycket ondare nu sedan träningen igårkväll. Jättesmart att dansa balett och riverdance två timmar med stukad fot och feber hehe.. Om ni inte visste det tidigare är jag hemsk på att ta hand om mig själv. Nu ska jag försöka se om jag kan röra på foten och gå och diska. Gäsp, gäsp. Bye lovelies! 
 

 

16.21

2012-11-13 / 16:21:00

Yoghurt med Kellogs, clementin och Daim framför Burlesque innan träningen. Klart slut.


minimalistic sophistication

2012-11-13 / 15:43:32

Taylor Swift for Harper's Bazaar November 2012

camouflage

2012-11-13 / 15:31:13

Framför er kan ni skåda mitt fynd från vintagebutiken Reused 10.01 i Malmö.
520 spänn jag aldrig ser igen, men lycka för livet!

13 november

2012-11-13 / 15:20:00

Hej darlings! Har lämnat bloggen ouppdaterad under ett par dar och har massor att dela med mig av. Denna blogglediga vecka har bestått av lite mindre roliga saker som en stukad fot och skadat knä bara ett par dar innan föreställning som dessutom är fylld med en massa träningar och lite roligare saker som en tur till Malmö för deras årliga Modenatt tillsammans med Malin.
 
Så där strosade vi runt på stan, hängde i timmar på café med varsin chai latte i handen, tog en tur runt i butiker som bl a Weekday där det bjöds på goda mackor och lemonad och reused 10.01 jag velat besöka så länge där vi båda fyndade grymma jackor och hängde en halvtimme och skrattade med min favoritbloggerska och stilikon Lisa Olsson från lisaplace.com. Hur grymt?!
 
Ännu mer lämpligt inför helgens dansföreställning får jag dessutom dras med feber vilket har givit mig nästan två hela dagar hemma med den stackars svullna foten högt placerad på kuddar och tevedosan i handen. Trots det måste jag till träningen ikväll och håller alla fingrar och tår på att jag inte blir mer sjuk (eller skadad..) 
 
Puss! ♥

guldfynd by kenza

2012-11-04 / 15:56:30

Var det bara jag som tittade in på Kenzas blogg och blev helt kär i de nya ringarna från hennes kollektion på Guldfynd? För jag är mer än säker på att det inte bara var jag. Har fallit hopplöst för ringar som sitter på halva fingret, något så simpelt och vackert över det. Dessa ligger högt på önskelistan för i jul! 

50 dagar kvar

2012-11-04 / 15:51:57

Vit vacker snö, tjocka vinterjackor, stickade mössor och halsdukar, varma gosiga vantar, pepparkaksbakning, glöggen, den tända brasan och den ljuvliga julmusiken man kan alla ord till. Den söta risgrynsgröten och julskinkan med senapen på man alltid petar bort, de miljontals tända ljusen och paketen man bara längtar hela dagen efter att öppna.  Om detta inte får er att längta till julaftonen vet jag inte vad som gör. 

i'd like to be my old self again

2012-11-04 / 15:27:02

Hej bloggen!
 
Bara jag som känner att lovet gått omänskligt fort? Det är redan söndag.. Skolan börjar imorgon och jag vill inte!
 
Fast jag inte har haft det bästa lovet direkt så kanske jag skulle vara glad att skola börjar igen men helst av allt vill jag bara ha ännu en ledig vecka och göra det bästa av den. Om man ändå var så lyckligt lottad..
 
Men istället glädjer jag mig åt att min favorittid på året närmar sig, nämligen JULEN! Ska klippa ihop ett riktigt juligt collage och efter att ni sett de glimmande ljusen, den gröna granen, den glittrande snön och de röda klapparna kommer jag inte vara den enda som längtar!!
 
Dödsallvarlig.

halloween pumpkins

2012-11-01 / 13:35:27

Jag tar mig an denna utmaningen. Åtta pumpor.. Wish me luck. Fred ut.

these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!

"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."