13 november

2012-11-13 / 15:20:00

Hej darlings! Har lämnat bloggen ouppdaterad under ett par dar och har massor att dela med mig av. Denna blogglediga vecka har bestått av lite mindre roliga saker som en stukad fot och skadat knä bara ett par dar innan föreställning som dessutom är fylld med en massa träningar och lite roligare saker som en tur till Malmö för deras årliga Modenatt tillsammans med Malin.
 
Så där strosade vi runt på stan, hängde i timmar på café med varsin chai latte i handen, tog en tur runt i butiker som bl a Weekday där det bjöds på goda mackor och lemonad och reused 10.01 jag velat besöka så länge där vi båda fyndade grymma jackor och hängde en halvtimme och skrattade med min favoritbloggerska och stilikon Lisa Olsson från lisaplace.com. Hur grymt?!
 
Ännu mer lämpligt inför helgens dansföreställning får jag dessutom dras med feber vilket har givit mig nästan två hela dagar hemma med den stackars svullna foten högt placerad på kuddar och tevedosan i handen. Trots det måste jag till träningen ikväll och håller alla fingrar och tår på att jag inte blir mer sjuk (eller skadad..) 
 
Puss! ♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."