svar på tal

2012-09-10 / 19:14:00


anonym om and no one will desert you:
Är du duktig på att sjunga eller du spelar instrument?

Svar: Pianospelandet sitter i ryggmärgen och det kan jag flytande, likaväl noter som ackord, klassiskt som vanliga låtar. Finns video här och här. Och sången kommer så smått fram. Sången måste man ha när man går musikallinje! Men den största anledningen till att jag går på den linje jag gör är att jag älskar mixen av teater, sång, musik och dans och är bra på dem alla & älskar att stå på scen!


anonym om an eye for fashion:
Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg och undrade bara om du kunde visa vad du använder för smink? Om du kan göra en video där du visar hur du gör!

Svar: En video får vi se om jag skulle våga mig på haha, avskyr att höra min egen röst! Men jag kan definitivt visa vad jag använder för smink.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."