Jag bara glider

2013-02-28 / 21:50:27

Jag har endast befunnit mig i denna staden i 30 timmar och har redan hunnit med så mycket! Långa middagar med min älskade mormor, jurymedlem till audition, en hel dags koreograferande, fika med den bästa och kom nyss hem efter att ha spenderat 2 timmar av tedrickande och skvallrande med min alldeles för underbara vän. Som jag saknat det här! Hur kan jag bo 60 mil bort och ändå känna mig så hemma? Har nog inte känt mig så här tillfredsställd med mitt liv på länge. Och morgondagen har otroligt nog ännu mer att bjuda på i form av bröllopsmässa, mer dans och fest hos en gammal klasskompis. Att leva ska vara gött!


I danssalen

2013-02-28 / 12:06:19

Jammar till Sail och strechar i enorma mängder. Vräker i mig vindruvor och känner mig smått iakttagen av alla lunchgästerna utanför fönstret.. En vanlig torsdag i dansens värld med andra ord!


Hallå hallå

2013-02-27 / 20:49:21

Hej på er förtjusande bloggläsare! Jag vet att jag varit helt borta med vinden, uppslukad av lovets frihet efter veckor av hård studerande. Men nu sitter jag här på min mormors soffa jag ska bo på under de kommande tolv dagarna i den älskade vackra staden jag växte upp i, Eskilstuna.

Mina två praktikveckor valde jag att spendera hos min gamla danslärare och vän Hanna. Timmar ska spenderas i danssalen då jag ska få jobba på egna koreografier, det ska stylas bröllopsmodeller, sys scenkostymer och måla kulisser. Jag är så förväntansfull att jag spricker!

Eftersom min smått irriterande och halvdåliga dator bestämt sig för att sluta fungera just innan min avfärd har jag endast min telefon att förlita mig på vad det gäller elektronik. Därför kommer jag att proppa anteckningsfunktionen full av inlägg på mobilen min som jag sedan tänker spendera timmar på att lägga upp. Men inte på denna bloggen..

Va, tänker ni då. Hon gjorde precis den här bloggen för bara ett par månader sedan. Jo visst, men mycket kan hända på ett par månader. Och det är fallet för min del. Det är inte bara årstid, skola och sovrum som förändrats utan också jag. Och för att sprida min nyfunna inspiration vidare vill jag göra det på en helt ny blogg, med ett tomt arkiv, ett nytt bloggnamn och en ny design. Designen är inte fullt ut klar men bloggen är skapad! När allt är fulländat läggs en länk här och ni kan ta er in i min nya oas, titta in i mitt nya tänkande, det nya jag och helt ny läsning. Ska bara ge er ett par inlägg att ta del av först!

Nu vankas det planering av koreografier och inlägg innan soffan och min tråkiga bok väntar på mig. Hoppas ni haft ett fint lov. Kärlek.


Alla ♥ dag

2013-02-16 / 13:59:10

Efter röda rosor, choklad och pussar var det dags för mig att ge min alla hjärtans dag present; en tre rätters middag bestående av hjärtformad bruchetta och limemarinerad lax bland annat. Dessutom fick min käresta en nästan alldeles för gullig present, om ni frågar mig. Titta in senare för bild! 
 
Vi firade under gårdagen då jag hade träning hela torsdagskvällen. Hoppas ni fick en underbar alla hjärtans dag fylld av kärlek! Det förtjänar vi alla. 

LOVE

2013-02-10 / 22:18:31

I fredags firade jag och min underbara bättre halva hela 16 månader tillsammans. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Tack för den bästa tiden i mitt liv. Du gör mig hel. Du gör mig lycklig. Du ger mig rosa små fjärilar i magen varje gång våra ögon möts. Du är bäst.
 
xxx Din Sigrid

White as snow. Green as envy.

2013-02-10 / 21:54:33

 

snowday

2013-02-10 / 21:49:30


Bilder från promenaden jag och älsklingen tog idag. Kallt som satan! Blir alltid lika deprimerad när jag ser hur snön bara växer och växer utanför mitt sovrumsfönster morgon efter morgon. Vår nu? Ja tack. 

These people.

2013-02-07 / 20:43:48

Dagens tema var punkrockare/emo och jag tycker ändå att vi gjorde ett bra jobb. Extremt snyggt otvättat hår från min sida, måste jag tyvärr kommentera. Tack för att ni finns, underbara klass.
 
 

MARC BY MARC JACOBS

2013-02-04 / 20:38:56

 
Min nya dröm. Marc by Marc Jacobs klocka i roséfärgat guld. Behöver införskaffa en ny klocka då jag konstant tar upp min telefon för att ta reda på var kära Fröken Ur säger att tiden är (och har försökt unna mig mammas vackra Micheal Kors klockor då och då men behöver ett par storlekar mindre då de faller av..). Så varför inte pryda handleden med detta underbara smycket? Födelsedagen är ju "bara" 3 månader kvar. *suck*
 

Beyonce @ Super Bowl 2013

2013-02-04 / 20:24:56

Har varit ett stort fan av Beyoncé since like ever, och herregud vad kvinnan kan sjunga! Har ni inte sett framträdandet från Super Bowl som utspelade sig igår natt, se till att göra det nu. Lord.
 
 

this city's like a stranger to me

2013-02-04 / 14:16:04

Hej där kära läsare. Just nu befinner jag mig i skolans datasal, lyssnar på James Vincent McMorrow och skriver om Hinduismens danstraditioner och olika dansformer. Tro det eller ej, men det är faktiskt väldigt intressant! Ska strax ta bussen in till min kärleks lägenhet och mysa lite innan färden bär av hem för mer plugg. Imorgon spenderas dagen i skidbacken med fina vänner så längtar väl lite kanske och hoppas innerligt att jag inte gör som för ett par år sedan då jag senast stod på ett par skidor - åker rakt in i ett träd efter att ha släppt liften. Ja. Får väl inte hoppas på för mycket. Se upp i skidbacken! 




these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!

"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."