blissful company

2012-08-31 / 17:50:00

Utmattad efter nattens festande och huvudet hann bara ligga på kudden ett par timmar av de som fanns kvar av den och nästa söndag förväntas ännu mer. Gött!
this week

2012-08-31 / 17:36:00

Ni vet, i musikalklass kan man inte vara rädd för att se ful ut lite då och då. Här kommer en bildbomb med lite sådana bildtillfällen. 
 
Grymma!

gymnasietidens första skolfoto

2012-08-28 / 17:47:00

Kom nyss hem från skolan och dagens uppgift var skolfoto.. Blev väl helt okej, fick till och med välja vilken enskild bild jag ville ha och när jag inte blev nöjd tog vi en ny! Tacksam för otroligt snäll fotograf. Nu har det snart blivit höstens (herregud, är höst redan?) första dansträning med Irish Dancers vilket då är min dansskolas riverdancegrupp som består av åtta duktiga tjejer med snabba fötter som får åka runt och göra föreställningar som på t.ex Båstads hamnfest och olika skolfester och nästa fredag smäller det igen. Ska bli superkul men eftersom jag gick i höga klackar hela dagen lång har jag fått feta blåsor överallt
så får se hur detta går hehe.. 

ripped and torn apart

2012-08-27 / 17:48:48

        ph and edit by me

dream it, believe it, achieve it

2012-08-26 / 17:04:49

 
 
~ Dance is a hidden language of the soul. ~
~ Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion. ~ 
~ It's one thing to dance with your feet, it's another to dance with your heart. ~
 

pearls for girls

2012-08-26 / 16:16:00

etsy.com har helt underbara skal till alla typer av smartphones. Jag har helt förälskat mig i de lite extremare.
Visst, de kommer inte kunna ligga i byxfickan men hur fina är de inte?!

and no one will desert you

2012-08-24 / 20:48:51

Inspirationen har inte direkt varit på min sida den här veckan så inläggen är inte många just nu men ska försöka så gott jag kan med att summera veckan lite som då mest bestått av; sång, teater och danslektioner plus en hel del dubbellektioner i alla andra tråkiga ämnen. Klassen känns super och vi har så kul! Igår eftermiddag spenderade några av oss två timmar i danssalen efter att klockan ringde ut och bara dansade loss och idag har vi mest spenderat tiden sjungades vid pianot. Här nedan kan ni kika in schemat! För de som undrar så går jag musikallinjen på Apelryd här i Båstad. 
 

07.51

2012-08-23 / 07:51:59

Hemskt mycket hej från en trött tjej nästan en timme tidig till skolan. Måste börja ta tag i moppekortet snart, har ju bara provet kvar nästan! Snart är det i alla fall dags för dans innan scen gestaltning, en engelska lektion och teaterteori. Gymnasielivet passar mig bra.. Puss!


to warm my soul and ease my mind

2012-08-20 / 19:29:39

Jag älskar verkligen att rita och kan, utan att vilja skryta, säga att jag också är bra på det. Men har inte riktigt haft inspirationen för det på sistone och varje gång jag försökt föra pennan över pappret har det inte rikitgt gått som jag vill så här bjuder jag på några av de senaste och mest uppmärksammade verken.
 
 
 
 

you are the best thing

2012-08-20 / 19:19:55

TAYLOR SWIFT CHALLENGE
    Day 2: What's your favorite Taylor Swift music video? I can't choose just one.. So I'll pick two, Mine and Ours.

back to school

2012-08-20 / 19:13:41

I'M BACK! And guess what? JAG HAR NU BÖRJAT GYMNASIET! Herregud, kan inte riktigt fatta det. Har jag blivit så stor redan? Ibland känner jag mig fortfarande som den där lilla tjejen nervös inför första skoldagen på lågstadiet. Men det känns grymt bra! Har en underbar klass tycker jag, bestående av 3 killar och 11 tjejer, alla lika härliga med sina egna roliga personligheter. Och det som är bland det roligaste är att alla kan apa sig hur mycket som helst utan att det blir pinsamt eftersom det är en musikallinje! Ingenting är direkt pinsamt & vi känner varandra redan rätt bra! Längtar smått tills imorgon, haha..
 
Något jag är smått beroende av är rutiner och är så glad att de är tillbaka fastän ännu ett sommarlov inte har varit något jag hade tackat nej till. Det här året har jag också bestämt mig för att verkligen gå in och bara vara mig själv, vilket är det man verkligen måste göra i en sån kreativ klass. Och alla accepterar en även fast den ena har epilepsi, en annan har dyslexi och någon går hos psykolog, det spelar ingen roll. 
 
Och nu sitter jag nyduschad efter att ha svettats floder under en av Sveriges nog någonsin varmaste dagar! Har ätit middag på skolan tillsammans med internateleverna för att lära känna dem lite bättre så får se vad som hittas på nu. Jag tänker mig lite musik, några bitar mörk spansk choklad och ännu mer bloggning. Vad sägs om det?
 
 
 

goodbye. for now

2012-08-13 / 23:36:22

Kommer att lägga bloggen lite på hyllan tills vidare. Livet är tufft och det känns på rejält ibland. Som nu. Går igenom en extremt tuff period nu och behöver all hjälp jag kan få, av familj, av vänner, av alla. Jag kommer tillbaka när livet faller på plats igen. Just nu känns det bara som ett pussel bestående av tusen bitar utspridda på ställen jag dem ej kan finna.. Ta hand om er så ska jag försöka börja göra detsamma. ♥

gray seaside

2012-08-10 / 22:35:32


2012-08-10 / 22:28:33Kräftskiva

2012-08-10 / 20:14:35

Kräftor, västerbottenpaj, knäckebröd och snapsvisor i mängder. Härliga sensommar!


too late for you and your white horse

2012-08-09 / 22:04:34

 
TAYLOR SWIFT CHALLENGE
    Day 1: What was the first Taylor Swift song you heard? White Horse.

dreaming with a broken heart

2012-08-09 / 21:30:18

Man kan lätt säga att det märks att jag inte tränat regelbundet sen i början av februari. Jäkla immunförsvar som alltid gör mig sjuk! Men träningsvärken börjar så smått avta. Igårkväll firades 10 månadersdagen på en fin restaurang i Halmstad och i en soffa med tända ljus och danska deckarserier.
      Jag älskar honom mer än jag kan själv förstå och att det redan gått tio månader sedan jag föll pladask är helt ofattbart. Jag kan inte annat än säga att jag är så lycklig! Alla förtjänar att hitta sitt livs kärlek och jag vet att jag hittat min. 

20120807

2012-08-07 / 22:18:39

I should be in a full body cast... Har verkligen aldrig någonsin haft en så här hemsk träningsvärk! Allt gör ont och ömmar. Och jag har tre dagar kvar, fullproppade med balettövningar, kickar, grand plié och styrka. Hur ska jag överleva, kan knappt gå haha. Allt detta och så blir man duschad av en fin liten BMW som stänker 13 liter vatten på mig när jag går på gatan på väg hem från träningen. Dom fick sig nog ett riktigt gott skratt, såg nog ut som en dränkt hund.. 

mezmerizing

2012-08-07 / 18:44:47


Jag älskar denna tjejen. Har följt hennes utveckling i några år nu från videos på youtube till timmar i studion och album photoshoots. Helt underbar röst har hon. Hennes producent dog för några dagar sen och hon dedikerar denna låten till honom. Man kan inte annat än att få tårar i ögonen.

21:47

2012-08-06 / 21:47:29

Är helt död i benen efter dagens träning. Känns på att man låg sjuk så pass länge. 5 dagar, 17 timmars dans. Jag välkomnar den onda träningsvärken med öppna armar! Men ni vet vad alla dansares motto är väl? 
No pain, no gain. 

we're the kids of war and peace

2012-08-05 / 17:41:21

Jag har blivit diagnostiserad med en uråldrig sjukdom. Det kallas sommardepression och går ut på att man blir deprimerad över att sommarens slut närmar sig och skolstarten likaså. Känner ni igen er? I mitt fall känner jag att vädret inte alls varit på min sida genom hela sommaren. Har inte varit många dagar som man verkligen kunnat legat ute och stekt.
 
Men samtidigt längtar jag så smått till hösten! Dels är höstmodet alltid något att längta till men också skolan. Att börja gymnasiet och en musikallinje! Att ha dans på schemat, hur underbart? Och sen att få kunna dansa igen! Missade ju hela vårterminen för att jag låg sjuk i två månader så nu blir det hård träning och strech efter att ha missat så mycket flexibilitet och kondition. Blev rätt mycket ord här så innan detta börjar likna en novell ville jag bara tacka för de fina kommentarerna om bloggen. Ni är underbara! ♥
 
 

Krabbfiske

2012-08-04 / 14:31:22

Krabbrace snart. Må bäste krabba vinna!

 


2012-08-02 / 21:01:05

En ny månad, en ny början. Sommaren slutar, skolan börjar. Nya problem, nya lösningar. Nya förhoppningar och nya besvikelser. Nytt läsår, ny skola. En ny chans för vänskap. En ny chans att vara och visa den man är. Eller den man vill vara. Augusti, ge mig hopp. Ge mig ny styrka och ge mig en bra start. Augusti, please be nice. Thanks.

an eye for fashion

2012-08-02 / 20:37:29

Man kan inte annat än älska Blake Livelys stil och med tanke på att hon hänger med high fashion celebs som Anna Wintour och Karl Lagerfeld är det inte konstigt att hon har ett bra öga för vad som är snyggt. Att hon dessutom är en av stjärnorna från Gossip Girl där nästan allt vi ser är rikligt med overkligt snyggt mode är bara en bonus. Jag är helt kär i de turkosa klackarna, de rosa vida byxorna och hela utstyrlsen på den sista bilden. En blågrå kappa/duffel är mitt nya höstmåste! 

somnar ensam

2012-08-01 / 00:48:32


lyckad tjejkväll

2012-08-01 / 00:07:37

Nu har tjejerna åkt hem efter en mysig kväll med god mat, skratt, en fallande pannkakstårta och lite skvaller. Kul att träffa dem igen efter en hel sommar utan knappt någon kontakt. Imorgon blir det i alla fall besök av min äldsta kusin som är konstnär och bor i Amsterdam! Alltid lika roligt att träffa honom vilket jag gör väldigt sällan, han är en cool konstnär och kan väl säga att han smått fascinerar mig.. 
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!

"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."