Med hammare och spik.

2013-01-27 / 15:33:06

Här hamras det och spikas för fulla muggar! Att hjälpa pojkvännen att flytta är inget kul jobb. Snickrade fram tills halv två inatt och har hittills jobbat fyra timmar denna snöiga dag men fint blir det. För tillfället fixar har ihop Caspers systers byrå (och fryser ihjäl då där inte finna någon värme!) till Bon Iver på högsta volym. Förvånansvärt nog är jag bra på detta! Men jag är ju också Byggare Bob's flickvän..


andas in & ut

2013-01-23 / 08:28:07

Hej på er. Uppdateringen här suger men gymnasiet och livet allmänt är tufft och de lediga timmarna känns mil bort. Stressen har nått mig över huvudet och ångesten detsamma. Men bloggen, dans och träning har jag alltid kunnat vända mig till vid dåliga tider. De är en del av mig och får mig att må bättre så ska komma igång lite mer. Hoppas livet, Gud och era nära och kära håller er lyckliga och glada. Lyckan har inte helt vänt för mig än, men jag gör mitt bästa. Fred ut.
 

when the days are cold

2013-01-11 / 07:14:00

Trött, sliten men ändå kär i livet. Har underbara vänner, en fin familj och en helt fantastisk pojkvän. Och jag ska bli bättre på bloggfronten, ett nytt nyårslöfte! Nu ska jag försöka kravla mig upp ur min varma säng och hitta någonting att ha på mig innan jag ger mig ut på äventyr i kylan. Någon annan som hellre velat ligga kvar i sängen hela dagen? Snälla Gud, spola tillbaka tiden 9 timmar & let me get some sleeep..

13/01/04

2013-01-04 / 14:47:20

Plugg, plugg, plugg. Det och sömn har hela början på det nya året bestått av. Hellooo 2013, the year of straight A's! 
 
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!

"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."