an eye for fashion

2012-08-02 / 20:37:29

Man kan inte annat än älska Blake Livelys stil och med tanke på att hon hänger med high fashion celebs som Anna Wintour och Karl Lagerfeld är det inte konstigt att hon har ett bra öga för vad som är snyggt. Att hon dessutom är en av stjärnorna från Gossip Girl där nästan allt vi ser är rikligt med overkligt snyggt mode är bara en bonus. Jag är helt kär i de turkosa klackarna, de rosa vida byxorna och hela utstyrlsen på den sista bilden. En blågrå kappa/duffel är mitt nya höstmåste! 

Postat av: Anonym

Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg och undrade bara om du kunde visa vad du använder för smink? Om du kan göra en video där du visar hur du gör!

2012-08-04 @ 14:40:01


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."