dreaming with a broken heart

2012-08-09 / 21:30:18

Man kan lätt säga att det märks att jag inte tränat regelbundet sen i början av februari. Jäkla immunförsvar som alltid gör mig sjuk! Men träningsvärken börjar så smått avta. Igårkväll firades 10 månadersdagen på en fin restaurang i Halmstad och i en soffa med tända ljus och danska deckarserier.
      Jag älskar honom mer än jag kan själv förstå och att det redan gått tio månader sedan jag föll pladask är helt ofattbart. Jag kan inte annat än säga att jag är så lycklig! Alla förtjänar att hitta sitt livs kärlek och jag vet att jag hittat min. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."