update

2012-07-14 / 18:09:15

bjuder på lite gamla godingar!
De senaste dagarna har spenderats i en sommarstuga i Mellbystrand bestående av grillning, kubbfotboll, kortspel, gigantiska hundar, godis och filmtittande tillsammans med min älskade pojkvän och hans familj. Efter att ha fått skjuts in till Båstad i morse tittades det lite på tennis innan jag mötte upp min egna lilla familj och det lunchandes på Pepes Bodega. Väl hemma har jag redan hunnit med att måla om förrådsdörrarna, duschat, städat rummet och hälsat på min kära dator jag varit utan i några dagar. Nu är musiken på hög nivå och chillandet likaså! 

Postat av: bysisters

Sv: Din blogg är jättefin! <3 Bloglovin byte?

Svar: Tack så jättemycket! Ja tack gärna, vill gärna få tillbaka lite bloglovin siffror, den där 1:an ser lite ensam ut! <3 följer er nu!
S I G R I D   B E R N U L F

2012-07-14 @ 19:15:06
URL: http://bysisters.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."