24/11/12

2012-11-24 / 20:34:41

Efter skolan igår spenderades restan av dagen på Bakfickan med en chai latte och ritblocket framför mig innan jag, Casper och Erik åkte till Ängelholm för att se Argo. Sjukt bra film, verkligen. Rekommenderar starkt.
 
Idag tog jag dock igen alla missade sköna sömntimmar och gosade ner mig i soffan med älsklingen och god frukost. Sedan dammsögs hela huset väldigt noga, bilar tvättades och jag sa hej då till de nu svartmögliga pumporna som prytt husets utsida en månad. Nu ska jag unna mig några avsnitt av min och Caspers nya favvoserie, Hawaii 5-0! 
 

Postat av: Mandosa

Super fin bild!

2012-12-01 @ 13:20:47
URL: http://mandosa.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."