Hallå hallå

2013-02-27 / 20:49:21

Hej på er förtjusande bloggläsare! Jag vet att jag varit helt borta med vinden, uppslukad av lovets frihet efter veckor av hård studerande. Men nu sitter jag här på min mormors soffa jag ska bo på under de kommande tolv dagarna i den älskade vackra staden jag växte upp i, Eskilstuna.

Mina två praktikveckor valde jag att spendera hos min gamla danslärare och vän Hanna. Timmar ska spenderas i danssalen då jag ska få jobba på egna koreografier, det ska stylas bröllopsmodeller, sys scenkostymer och måla kulisser. Jag är så förväntansfull att jag spricker!

Eftersom min smått irriterande och halvdåliga dator bestämt sig för att sluta fungera just innan min avfärd har jag endast min telefon att förlita mig på vad det gäller elektronik. Därför kommer jag att proppa anteckningsfunktionen full av inlägg på mobilen min som jag sedan tänker spendera timmar på att lägga upp. Men inte på denna bloggen..

Va, tänker ni då. Hon gjorde precis den här bloggen för bara ett par månader sedan. Jo visst, men mycket kan hända på ett par månader. Och det är fallet för min del. Det är inte bara årstid, skola och sovrum som förändrats utan också jag. Och för att sprida min nyfunna inspiration vidare vill jag göra det på en helt ny blogg, med ett tomt arkiv, ett nytt bloggnamn och en ny design. Designen är inte fullt ut klar men bloggen är skapad! När allt är fulländat läggs en länk här och ni kan ta er in i min nya oas, titta in i mitt nya tänkande, det nya jag och helt ny läsning. Ska bara ge er ett par inlägg att ta del av först!

Nu vankas det planering av koreografier och inlägg innan soffan och min tråkiga bok väntar på mig. Hoppas ni haft ett fint lov. Kärlek.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."