GOODBYE LOVELIES

2013-03-24 / 19:24:00

Mina vänner, tiden är kommen att säga adjö - min tid på denna blogg har nått sitt slut. Har istället skapat mig en helt ny oas @loudimperfection.blogg.se! Fråga mig inte om namnet, valde något som skulle spegla mig själv - alltså valde jag ett konstigt och oförståligt namn eftersom jag själv är konstig och oförstålig. Förstår ni?
 
Så klicka på bilden, börja läsa och säg till alla ni känner att få smak av min högljudda imperfektion (alltså min blogg då då). Kisses my darlings, tack för att ni besökt denna blogg. ♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."