i'd like to be my old self again

2012-11-04 / 15:27:02

Hej bloggen!
 
Bara jag som känner att lovet gått omänskligt fort? Det är redan söndag.. Skolan börjar imorgon och jag vill inte!
 
Fast jag inte har haft det bästa lovet direkt så kanske jag skulle vara glad att skola börjar igen men helst av allt vill jag bara ha ännu en ledig vecka och göra det bästa av den. Om man ändå var så lyckligt lottad..
 
Men istället glädjer jag mig åt att min favorittid på året närmar sig, nämligen JULEN! Ska klippa ihop ett riktigt juligt collage och efter att ni sett de glimmande ljusen, den gröna granen, den glittrande snön och de röda klapparna kommer jag inte vara den enda som längtar!!
 
Dödsallvarlig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."