rockstar ronan

2012-09-13 / 22:22:24

Det här är Ronan Sean Thompson. Han föddes den 12 maj 2007. Han gav sin familj en sådan enorm lycka varje dag efter. Han mamma beskriver honom som den saknade pusselbiten i deras familj. Men den perfekta familjehistorien kom till sitt slut i augusti 2010, när Ronan bara var 3 år då familjen den hemska nyheten att deras älskade son drabbats av neuroblastom.
 
Ronan kamp nådde sitt slut den 9 maj 2011, bara tre dagar innan hans fjärde födelsedag. Han dog i sin mammas armar, efter att ha kämpat i 8 månader innan det var dags att släppa taget. 
 
Hur kan man se in i de där blåa, vackra ögonen fulla av liv och inte få tårarna att börja rinna när man inser att de aldrig igen kommer att öppnas? Han hann inte ens börja leva sitt liv. En glad och sprallig pojke som kunde få vem som helst att le och spred glädje till alla i hans omgivning förtjänar minst av alla att dö innan han ens hunnit fylla 4 år. 
 
Ronans historia kan vi följa i bloggen hans mamma skrev under dessa åtta månaderna. Gå in och läs, dela med er av hans berättelse och stöd The Ronan Thompson Foundation i hopp om att finna ett sätt att bota den här hemska sjukdomen. 
 
Stand Up 2 Cancer är en organisation som samlar in pengar till cancerforskning och de har varje år en show på TV där artister uppträder och man kan ringa in och donera pengar. Taylor Swift stötte på Ronan's blogg för ett tag sedan och bestämde sig för att skriva en låt dedikerad till honom. Låten hon skrev är helt otroligt vacker och jag tror inte att ett enda öga var torrt när hon framförde den, inte ens hennes egna. 
 
Länkar
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."