Alla ♥ dag

2013-02-16 / 13:59:10

Efter röda rosor, choklad och pussar var det dags för mig att ge min alla hjärtans dag present; en tre rätters middag bestående av hjärtformad bruchetta och limemarinerad lax bland annat. Dessutom fick min käresta en nästan alldeles för gullig present, om ni frågar mig. Titta in senare för bild! 
 
Vi firade under gårdagen då jag hade träning hela torsdagskvällen. Hoppas ni fick en underbar alla hjärtans dag fylld av kärlek! Det förtjänar vi alla. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
these words of mine...

Hej gott folk! Sigrid Bernulf heter jag och har vandrat jordens gator i 16 år nu. Jag älskar att rita. Stickade tröjor och gosiga filtar är mina bästa vänner eftersom jag alltid fryser. Dans är min passion som bara växer större och större för varje dag. Jag dansar hela tiden och dans är konstant i mina tankar. Ända sedan jag kunde hålla i en penna har jag skrivit böcker. Jag lärde mig att spela piano när jag var sju år. Jag bor i Båstad och har världens bästa pojkvän. Jag älskar mina vänner och Taylor Swift är min stora inspirationskälla. Välkomna hit!
"Someday I'll be living in a big, old city. And all you'll ever be is mean."